OVER PHUNTRONIX

Phuntronix is een leidende onderneming op de elektronicamarkt. Wij ontwikkelen en fabriceren PCB’s. De technologie van printplaten verandert snel en wij lopen daarin voorop. Onze klanten kiezen voor Phuntronix doordat we innovatief en flexibel zijn in deze elektronica-industrie. Met onze hoogwaardige expertise op het gebied van printplaten zetten wij ons graag voor klanten in.

Visie

Wij zijn een vertrouwde partner en werken nauw samen met onze klanten en ons Research & Development-team, zodat we efficiënt en kosteneffectief elektronische printplaten produceren.

Missie

Wij ontwikkelen op maat gemaakte lay-outs voor printed circuit boards. We vormen daarbij een hecht team met onze klanten, met wie wij de passie delen voor het vervaardigen van producten van uitzonderlijke kwaliteit.

Vanaf onze solide basis in elektronica wisselen wij graag kennis en ideeën uit met onze klanten en medewerkers. Zo komen wij gezamenlijk tot de beste producten en toepassingen.

Werken aan kwaliteit

Producten maken met een uitzonderlijke kwaliteit vergt een unieke werkwijze. We richten ons erop altijd te voldoen aan de verwachting van onze klanten. Regelmatig overtreffen onze producten de verwachtingen. We stimuleren ons team regelmatig onze werkwijze te evalueren en waar mogelijk te verbeteren.

Phuntronix biedt interne training om het team betrokken te houden bij onze producten en de nieuwste technologieën. Al ons beleid en onze voorschriften zijn vastgelegd in het kwaliteitsmanagementsysteem. In onze organisatie volgen we internationale normen zoals IPC-610, RoHS, WEEE en CE.

Kracht van Phuntronix

De mensen die bij Phuntronix werken, staan aan de basis van ons succes. Zij maken de kwaliteit werkelijkheid en op hen kunnen wij bouwen. Wilt u de mensen binnen Phuntronix beter leren kennen? Neem vooral contact op met ons.

Ons team

In onze organisatie werken wij als team van mensen met verschillende achtergronden en vaardigheden. Samen maken we een product van topkwaliteit. De tevredenheid van onze klanten is onze drijfveer.

Minno de Roo
Minno de RooCEO / Founder
Rose Koblens
Rose KoblensSales & Marketing
Benjamin Bartelink
Benjamin BartelinkProduction manager
Contact met
Contact metPhuntronix

RESEARCH & DEVELOPMENT

SMT VS THT

HET BEDRIJF

PCB Assembly | PHUNTRONIX

Discover the Future

Wij zijn een multidisciplinaire onderneming die zich toelegt op gerichte en efficiënte ontwikkeling van PCB’s.